Go Back  North American Motoring > MINIs in General > Site Feedback
Cannot create a new thread issue >

Cannot create a new thread issue

Site Feedback Open forum for discussion of this site. Post your kudos or criticism so that we can continually improve service to the new MINI community.

Cannot create a new thread issue

  #1  
Old 07-31-2018, 05:16 AM
Whine not Walnuts
Whine not Walnuts is offline
OVERDRIVE
Thread Starter
Join Date: Mar 2013
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 5,527
Received 603 Likes on 541 Posts
Cannot create a new thread issue

A member, Bnourai, reached out to me with an issue as he was unable to create a new thread. He could post in an existing thread but the "New Thread" gui was not on his screen. I tried some stuff to see if I could fix the problem and when there was not luck I asked the IB Techies to look into the matter. They could only scratch their head.

So I came up with an idea, brilliant if it works, of banning him for a day to see if when I lift the ban anything will change. He is a good member and don't want people to think he pulled some shi_ here.
 
  #2  
Old 07-31-2018, 07:45 AM
Sleeper1
Sleeper1 is offline
Neutral
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Thank you very much. I just logged in to my iPad thinking there maybe something wrong with my Samsung tab..so under a deferent operating system I still don’t see the icon.
lol
ben

 
  #3  
Old 08-03-2018, 09:51 PM
Minnie.the.Moocher's Avatar
Minnie.the.Moocher
Minnie.the.Moocher is offline
6th Gear
Join Date: Jun 2014
Location: earth PNW
Posts: 4,586
Received 354 Likes on 314 Posts
Problems

I can't seem to post in many threads anymore, nor can I send PM's. I've tried logging in and out and using different browsers. Yet I can post on this thread and some others. Very odd.

Seems like I can't post in threads that I started. Ok now I see that the thread I started got moved to Annoucements, so that probably explains it. Not sure about the pms, are they working but not showing that I sent them. My outbox shows zero sent items.
 

Last edited by Minnie.the.Moocher; 08-03-2018 at 11:30 PM.
  #4  
Old 08-04-2018, 04:58 AM
Whine not Walnuts
Whine not Walnuts is offline
OVERDRIVE
Thread Starter
Join Date: Mar 2013
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 5,527
Received 603 Likes on 541 Posts
I will punt this up the line but normally it comes back down that it is a user issue.

Others having issues??????
 
  #5  
Old 08-04-2018, 04:59 AM
Whine not Walnuts
Whine not Walnuts is offline
OVERDRIVE
Thread Starter
Join Date: Mar 2013
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 5,527
Received 603 Likes on 541 Posts
Originally Posted by Minnie.the.Moocher View Post
I can't seem to post in many threads anymore, nor can I send PM's. I've tried logging in and out and using different browsers. Yet I can post on this thread and some others. Very odd.

Seems like I can't post in threads that I started. Ok now I see that the thread I started got moved to Annoucements, so that probably explains it. Not sure about the pms, are they working but not showing that I sent them. My outbox shows zero sent items.
I got one from you and also sent you one back, did you get it?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
eclipsie
Site Feedback
2
05-04-2010 10:27 AM
OctaneGuy
R50/R53 :: Hatch Talk (2002-2006)
26
07-07-2005 09:48 PM
antsmini
Off-Topic
3
09-25-2003 07:03 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Cannot create a new thread issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.