F60 :: Countryman Talk (2016+) F60 Cooper and Cooper S hatchback discussion NOT REPAIR RELATED Discussions.

E-Sys Coding on F60?

  #101  
Old 10-10-2018, 07:24 AM
f60jcw's Avatar
f60jcw
f60jcw is offline
4th Gear
Join Date: May 2017
Posts: 334
Received 43 Likes on 36 Posts
Originally Posted by GnFnRnBacon View Post
Adds option to display tach with current gear and optimal shift points, I believe.
Gotcha.
 
  #102  
Old 10-10-2018, 07:06 PM
gtlondon
gtlondon is offline
Neutral
Join Date: Oct 2018
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Hi how do you get speed limits on HUD for F60 please
 
  #103  
Old 02-19-2019, 10:04 PM
Tank7
Tank7 is offline
1st Gear
Join Date: Jan 2019
Location: Greater Denver Area
Posts: 13
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Any one know if you can code the following:
Modify the tone of the turn signals or at least turn the volume down?
Modify or reduce volume of the "lock/unlock" chirp?
Also, can you explain the artificial engine tone? First of all, why, Is the car quieter or does it act like white noise, second what happens if you change to the Roles Royce? Does it still have a nice throat?
 
  #104  
Old 03-11-2019, 01:18 PM
Heckster
Heckster is offline
1st Gear
Join Date: Mar 2019
Posts: 15
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Video in Motion 2019 countryman s all4

Originally Posted by ianparcher View Post
Just an FYI... I was able to program on my 2018 Countryman All4:
JCW HUD.
JCW LED center ring.
Door handle lights on in reverse.
Fogs on with high beams and parking lights.
All windows open and close via remote.
Disclaimer off.
Phone ring tone.
Hard braking light flash.
Video enabled while driving.
Seat belt warning silent after start.

hey i I have bimmer code all up and running but cannot get video in motion working. Or video at all for that matter. I have the 8.8 in with nav. I have been able to get the audio from the videos to play. It that’s all. Help!!!
 
  #105  
Old 03-26-2019, 05:58 AM
Blu_lite
Blu_lite is offline
1st Gear
Join Date: May 2018
Location: N/A
Posts: 29
Received 3 Likes on 3 Posts
Originally Posted by Heckster View Post



hey i I have bimmer code all up and running but cannot get video in motion working. Or video at all for that matter. I have the 8.8 in with nav. I have been able to get the audio from the videos to play. It that’s all. Help!!!
BUMP, I am having the same issue with mine. No video even in park only sound.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: